Machinefabriek van der Cruijsen B.V.


[De hyperlinkbalkfunctie is niet beschikbaar in dit web] Profiel


Machinefabriek van der Cruijsen B.V. is begin jaren zestig opgericht. Het bedrijf is van een eenmanszaak gegroeid tot een organisatie waar momenteel 40 mensen werkzaam zijn.

 


  


Machinefabriek van der Cruijsen B.V. bewerkt middelgrote tot grote series draai- en freesonderdelen in alle voorkomende metaalsoorten en aantallen, bestemd voor nieuw te bouwen voertuigen, machines en allerlei soorten productiemiddelen van haar klanten. Dit betreffen voornamelijk giet- en smeeddelen.

Mede door inzet van robots en vergaande automatiseringen zijn wij in staat om kwalitatief hoogwaardige producten concurrerend te produceren.
 


Mede dankzij de uitstekende kwaliteit waar Machinefabriek van der Cruijsen B.V. voor staat, heeft het bedrijf in de loop der tijd een goede naam weten te vestigen binnen veel ondernemingen in voornamelijk Nederland, maar ook in Duitsland en BelgiŽ.

 

 

Wij richten ons continu op vernieuwde ontwikkelingen op zowel technologisch, sociaal-economisch en milieutechnisch gebied. Hoge kwaliteitsnormen worden gecombineerd met de modernste productiemiddelen en technische knowhow, ondersteund door het ISO-9001:2008 certificaat met als vervolg daarop het verder optimaliseren van de bedrijfsprocessen en de automatisering daarvan.